×

Ai nevoie de ajutor?

Ne poti suna la 0372 458 990
sau
ne poti trimite un email la rezervari@edentravel.ro

Evenimente corporate

Dati o nota prietenoasa afacerilor voastre!

Imbinati networking-ul, intalnirile de afaceri, sau evenimentele de companie, cu hobby-uri de suflet si locuri pe care vreti sa le vedeti. Veti avea o mai mare reusita, dar si satisfactia ca traiti din plin. Ne ocupam noi de toate cele necesare pentru ca voi si invitatii vostri sa va bucurati de un eveniment de succes:  

Preluam complet realizarea evenimentului agreat cu voi, de la pregatire si pana la inchidere • Va ajutam sa alegeti locatia, evenimentul, programul si serviciile potrivite • Negociem solutii avantajoase de grup pentru voi •  Gestionam toti furnizorii implicati, va optimizam resursele si bugetul • Rezolvam orice nevoie sau problema apar in mod neprevazut.

 

Iata doar cateva idei de hobby-uri
si unde le-ati putea practica in mod inedit:

 

Golf

Golful e modul perfect prin care sa imbinam provocarea, gandirea, concentrarea, actiunea, libertatea de miscare si satisfactia reusitei, cu natura si relaxarea. E un sport complex jucat pe un teritoriu larg, in mijlocul naturii. De aceea multi oamenii dintre cei activi si dornici de viata, il aleg.

Cateva destinatii: Bulgaria, Irlanda, Scotia, Italia sau Puerto Rico.

Golf

 


Navigarea Barcilor de Viteza, Yachting sau Croaziere

Sunt ideale pentru amatorii de viteza si de adrenalina sau cei care isi doresc sa se distreze si relaxeze navigand. Actionam si luam decizii rapid si in tandem. Coordonarea, comunicarea, curajul si actiunea sunt pe deplin activate. Ce poate lega mai mult o relatie solida si de durata decat sa treci cu bine impreuna cu ceilalti de incercari pe care nu le intalnesti in fiecare zi? Poate doar o calatorie lina in care briza si voia buna se vor simti din plin.

Cateva destinatii: Romania, Grecia, Turcia, Croatia, Italia, Franta, Thailanda sau Zanzibar.

Yacht

 


Partide de Pescuit sau de Vanatoare

Avem ocazia sa cultivam rabdarea, perseverenta, dar si maiestria, sa ne bucuram de reusita capturii perfecte. Iar drumul pe apa Ocazii deosebite pentru povesti la o masa cu specific pescaresc sau vanatoresc sau in jurul focului de gratar pe care pregatim delicioase ofrande ale naturii. Vom fi surprinsi in acelasi timp si de minunile naturii care vor fi la tot pasul pe langa noi.

Cateva destinatii: Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia, Ungaria, Scotia, Irlanda, Alaska, Canada, Argentina, Belarus, Namibia sau Noua Zeelanda.

Vanatoare

 

Aviatie

Zburam cu avionul, elicopterul sau cu Balonul cu aer cald. Facem Salturi cu Parasuta sau Zbor cu Parapanta. Si sesul si muntele si marea pot fi cadrul ideal. Depasim limite, extindem perspectiva, crestem increderea in sine si in ceilalti, savuram libertatea si prindem curaj. Totul va fi diferit de acum incolo: The Sky is the limit, in rest nimic.

Cateva destinatii: Romania, Cehia, Bulgaria sau oriunde putem ateriza cu un avion ☺

 


Concerte, Spectacole sau Competitii Sportive

De ce sa asteptam pana vine formatia sau echipa preferata in orasul sau tara noastra si sa nu mergem noi la ei sau, de ce nu, chiar cu ei in turneu? Pe langa vizionarea mult visata construim si experiente memorabile cu colegii, partenerii sau clientii nostri. De ce nu am alege deopotriva atat Evenimentul visat cat si Calatoria inedita pe care o putem face in jurul sau?

Cateva destinatii: Romania, Austria, Cehia, Ungaria, Malta, Grecia, Franta, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii sau Argentina

Competitie

 

Degustare de Bucate sau Vinuri

Uneori provocarea vine din bucate. Si maiestria la fel. Aflam si degustam bucate si bauturi speciale, pregatite asa cum numai marii bucatari sau strabunii nostri stiu.  Ce poate fi mai placut dupa o intalnire de afaceri sau chiar in timpul ei, decat sa savuram traditii in varii colturi ale lumii in care alegem sa ne vedem?

Cateva destinatii: Romania, Italia, Franta, Spania, Grecia, Republica Moldova, Elvetia, Noua Zeelanda, India, Mexic, China, Japonia, Thailanda, Australia, Canada.

Degustare

 


Reuniuni, Petreceri Aniversare sau Premii

Sa recunoastem momente sau realizari speciale, este ceva deosebit. De ce sa nu o facem in acelasi fel? Picnic de Companie, Petrecerea de Craciun la munte ori alte locuri aparte, calatorii si vacante pentru clienti VIP sau top performeri, sunt doar cateva sugestii. Putem gasi impreuna si alte variante de acelasi fel.

Cateva destinatii: oriunde outdoor ☺

Petreceri

 

 

Lista este deschisa ... Hai sa ne cunoastem sa facem impreuna Evenimente Corporate altfel.

 

Pentru mai multe detalii apelati la consultantul Corporate la numar telefon: 0722.105.999 si adresa de mail: corporate@edentravel.ro