×

Ai nevoie de ajutor?

Ne poti suna la 0372 458 990
sau
ne poti trimite un email la rezervari@edentravel.ro

Rezerva aici:

 

×

 

Bilete de avion

Preturi de la 9 euro

 

Ce oferim?

Edentravel.ro, partenerul tau de calatorie, iti ofera cele mai bune oferte pentru bilete de avion ieftine, atat bilete de avion low cost, cat si bilete de avion pentru companiile de linie.

Cautam pentru tine cele mai bune tarife de bilete de avion la toate companiile aeriene si ti le prezentam intru-un singur loc pentru ca tu sa poti sa iei cea mai buna decizie. Simplu, rapid, eficient, corect. Transportul de la aeroport la hotel sau invers, asigurarea de calatorie, inchirirerea de masini, cazarea la hoteluri, rezervarea biletelor la evenimente sau informatii despre  cele mai importante atractii turistice sunt oferite in acelasi loc.

Cum rezervam un bilet de avion?

Dai click pe Bilete de Avion, alegi doar Bilete de avion, alegi daca vrei doar dus sau dus intors, completezi orasul de plecare si orasul de destinatie, introduci datele de plecare si datele de intoarcere, bifezi daca vrei doar zboruri directe, introduci numarul de adulti si numarul  de copii pentru care soliciti bilet de avion, dai cautare bilete de avion si vei afla toate zborurile catre destinatia aleasa. Selectezi zborul care iti convine in functie de pretul biletului de avion, compania aeriana, numarul de escale si gata. Completezi detaliile referitoare la pasageri, alegi modaitatea de plata si ti-ai rezervat biletul de avion. Detaliile referitoare la check-in le vei afla pe e-mail.
Daca nu te descurci, un consultant iti sta la dispozitie 24h/7/365 zile.
Contacteaza-l la telefon: 0372 458 990.

EdenTravel.ro, partenerul tau de calatorie, pentru a avea cea mai buna oferta la biletele de avion, ti-a adus la un loc toate companiile aeriene, atat cele care opereaza din Romania cum ar fi, Wizz Air, Blue Air, Ryanair, Tarom, Turkish Airlines, Air France, Lufthansa, Alitalia, British Airways, KLM si multe altele cat si cele care opereaza in intreaga lume. Asa ca aici vei gasi nu numai cele mai ieftine bilete de avion wizz air sau cele mai ieftine bilete de avion blue air, ci si cele mai ieftine bilete de avion oferite de toate companiile low cost sau companiile aeriene care opereaza curse regulate.

Specialistul nostru de ticketing iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi cele mai bune oferte pentru bilete de avion. Telefon: 0372 458 990.

 

Cele mai importante companii aeriene:

Air New Zealand, Alaska Airlines, All Nippon Airways, Birtish Airways, Cathay Pacific Airways, Emirates, Etihad Airways, EVA Air, Finnair, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, KLM, Lufthansa, Qantas, Royal Jordian Airlines, Scandinavian Airline System, Singapore Airlines, Swiss, Virgin Atlantic și Virgin Australia.